For Mørk Minicolor

Hårdilemma. Part I | Hjelp, vi gifter oss! – bryllupsblogg – WordPress.com

21. aug. 2010 – Du skal sjølvsagt ha den ikkje alt for mørke eller lyse brune no, ta avre på lugg, … det vil da blir litt orange men det tar de bare en minicolor over.

Fargebehandlinger | Lindmark Frisør Hamar

Så tilføres en fargeoppfriskning i resten av håret, enten som minicolor eller som … Dvs at hvis håret er farget mørkt på forhånd, kan ikke disse fargen lysne håret.

Norges beste frisører svarer på dine spørsmål – Hairworld

hei 🙂 spørsmåle mitt omhandler minicolor. Jeg var ute å kjøpte en minicouler her om dagen. Men Jeg synntes fargen jeg valgte ble litt for mørk for meg.

PerfectHair AS @nordlig.hair Instagram Photos and Videos • Yooying

6. apr. 2018 – Det er først når man lager krøller, at spill med det lyse og mørke leker seg … som jeg stripet med masse babylights, og en mørk minicolor i bunn.

Farge modell – Adam og Eva Skole

10. mar. 2017 – Det eneste var at minicoloren satte seg mye bedre enn jeg hadde trodd, og siden den var en tone mørkere, ble endene ganske mørke.

Sidan så mange spør.. — AG`s Hage – AG Starheim

24. jan. 2016 – Farge-stripene i under-håret vil være mørkere og mer gylne enn Platinium … Mange legger minicolor, en farge som har pigmenter/farge som vil …

Dette er stoffene du må unngå i hårfarging | ABC Nyheter

4. feb. 2014 – Har vi mørkt hår, vil vi være blonde. Har vi rødt, vil vi ha … Har du fortsatt farge igjen i håret, holder det med minicolor eller glansvask. © FOTO: …

PerfectHair As – ️f a r g e k o r r i g e r i n g En… | Facebook

️f a r g e k o r r i g e r i n g〰 En hjemmefarge som hadde blitt alt for rød, som jeg stripet med masse babylights, og en mørk minicolor i bunn….

Farget håret, ble for mørkt! – Mote og velvære – Diskusjon.no

9. jun. 2009 – Farget håret, ble for mørkt! … hun farget håret bare en nyanse mørkere enn det jeg hadde, men sånn minicolor eller noe som går av etterhvert.

Rapunzel Color Mask – Nærende fargeinnpakning

Gir deg med blondt hår en kaldere nyanse og deg med mørkt hår mer glans. …. og mellombrune håret en herlig mørk farge med innslag av rosa-røde toner.