Fiske På Vinteren

Eldre fiske i ytre Tønsbergfjorden – Miljolare.no

Mange fiskere var på fangstfeltet (selfangst, hvalfangst) om vinteren, og det var ikke uvanlig at de som drev kombinert fiske-småbruk, var manntallsført som …

Fiskeri om vinteren i Toppen af Danmark | Toppenafdanmark

Selvom vinteren er kold, så betyder det slet ikke, at fiskeri er umuligt. Man skal bare klæde sig rigtigt på, finde det rigtige sted og fiske på den rigtige måde.

Vinterfiske – NordNorsk Reiseliv

Vinterfiske i Nord-Norge. Verdens største torskefiskeri, lofotfisket, finner sted utenfor den nordnorske kysten hver vinter. Da yrer det av liv og røre i fiskeværene, …

Storekorsnes Ferie & Fritid

Vi tilbyr både sommer og vinter safari (båt/snescooter) overnatting, båtutleie, fiske, Nordlys opplevelser og aktiviteter for deg og din familie eller venner.

Østlands-Posten – Få familier drar så mye fisk opp fra isen

22. mar. 2017 – Lars-Magnus Bjørnstad har fisket på isen siden han var fire år. … I tillegg driver vi med trening store deler av vinteren, forteller Allum Bjørnstad.

Budstikka – Her er de ti beste fiskeplassene

21. mar. 2015 – Nå er er forholdene perfekte for å lokke sjøørreten på kroken. Vi gir deg guiden til hvordan og hvor du kan fiske.

Fiske: Kjøp fiskeutstyr til hele familien på G-Sport | G-MAX

Du kan fiske under alle årstider, selv på vinteren hvor det er pilking/isfiske eller fiske fra land som gjelder. For alle ferdighetsnivåer, tider og steder du skal fiske, …

Fiske sjøørret på vinteren? Her er det du trenger å vite – Fiskeavisen.no

19. des. 2017 – Sammen med mørkere og kaldere tider er det mange sportsfiskere som setter sjøørretfiske på pause i påvente av våren. Våren er for mange …

I dette været får du fisk! – Ut.no

25. okt. 2013 – Ørret kan du fiske hele året, men husk å sjekke yr.no eller ta en titt ut vinduet før du … ÅRET RUNDT: Fisken biter hele året, også om vinteren.

Avisa Nordland – – Opp fra godstolen

18. feb. 2012 – Det er utrolig mye storsei å få i Saltstraumen på vinteren, og vi håper å få mye fisk … Det betyr altså at det denne gang ikke er lov å fiske fra båt.